Behandelingen

Ontharing zorgt voor een fris gevoel, super glad en een heerlijke zachte huid!

Originele Brazilian Wax

Een Brazilian Wax is een soort van bikini wax. Bij een Brazilian Wax worden de haren van de schaamstreek(buitenste en binnenste schaamlippen, de bilnaad, de anus) volledig werwijdert. Een strook van schaamhaar(in de vorm van bv een strip of driehoek) kan worden overgelaten, als u wilt. U krijgt een bikinilijn met een super gladde en zachte huid, zonder pukkeltjes en irritaties, iets wat u nooit kunt bereiken met scheren.

Doet het pijn?

Voor de Eerste behandeling kan het een beetje pijnlijk zijn, maar bij regelmatig ontharen is het veel minder pijnlijk.
Probeer als het even kan, uw Eerste Brazilian Wax een week na de menstruatie te plannen, u bent dan het minst gevoelig.
Neem een uur van voor uw Eerste Brazilian Wax een paracetamol, dat verminderd de gevoeligheid.

Kan waxen tijdens menstruatie?

Waxen tijdens menstruatie is zeker mogelijk, maar de huid zal wat gevoeliger zijn. Ik adviseer u een tampon te gebruiken.

Let op: Voor uw Eerste Brazilian Wax is het raadzaam om u gedurende 2 weken voor de behandelingen niet te scheren.

Advies: Het kan slim zijn om tussen de waxbehandelingen de huid te scrubben. Door te scrubben worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de kans op ingegroeide haren kleiner wordt.

Gezicht en wenkbrauwen

Hoewel donshaartjes vaak klein en zacht zijn, kunnen blonde haren op een gebruinde huid of zwarte haren op een donkere huid erg opvallen. Maar ook als je veel poeder make-up gebruikt, kunnen de donshaartjes op uw gezicht extra opvallen. Hoe kunt u donshaartjes verwijderen?

Voor het beste resultaat doe ik het met Warm Elastik Wax, omdat het de beste manier is om kleine haartjes te verwijderen (elastic wax heeft een extreem sterke grip op kleine haartjes).
De bovenlip, neus, kin, hals en wangen zijn goed met deze methode te behandelen. Ook de wenkbrauwen kan door waxen met Warm Elastic Wax mooi in model gebracht worden.

Originele Boyzillian Wax

Boyzilian Wax is de mannelijke versie van Brazilian wax. Bij de Boyzilian waxbehandeling word de gehele schaamstreek onthaart(penis, scrotum, liezen, bilnaad, rond de anus). Wanneer u niet geheel kaal wilt, dan kan de schaamstreek gemodelleerd worden. Dit kan variëren van een streep, driehoek of andere vorm.

Deze behandeling gebeurt met Warm Elastic Wax, het is de fijnste methode om gevoeligste zones te ontharen.

Als resultaat krijgt u een fijn fris gevoel en een gladde huid.

Voor uw EERSTE Boyzilian Wax adviseer ik u MINIMAAL 2 weken van te voren niet te scheren.

Gedragsregel: Van heren die kiezen voor een Boyzilian Wax, word niets anders dan professioneel gedrag verwacht. Bij Waxsalon Matroesjka word anders dan professioneel gedrag NIET op prijs gesteld!

Waxen bij zwangerschap

Ik heb regelmatig dames in de salon die zwanger zijn. Bij mij in de praktijk is het geen enkel probleem om te waxen tijdens uw zwangerschap.

Als u nog nooit eerder gewaxt heeft en u wilt voor dat u gaat bevallen in ieder geval haarvrij zijn dan zou ik iets eerder in de zwangerschap al gaan beginnen. Ongeveer 4 of 5 maanden voor de bevalling zou u uw eerste afspraak kunnen maken zodat u weet hoe het voelt en hoe snel bij u de haartjes terug groeien. Hierdoor kunt u zelf inschatten hoe ver voor de uitgerekende datum u de laatste keer moet waxen.

Afspraak maken

Maak nu direct online uw afspraak of bel met 06 24 73 19 28.