Over mij

Van harte welkom bij Waxsalon Matroesjka!

Mijn naam is Oxana en ik ben eigenaresse van Waxsalon Matroesjka. Ik ben gediplomeerd wax- en sugaringspecialist, geboren en getogen in Rusland waar ik ruim 13 jaar succesvol een waxsalon heb gehad.

In de gezellige, rustgevende omgeving van Waxsalon Matroesjka, gevestigd in onze knusse boerderijtje, kunt u niet alleen terecht voor een originele Brazilian Wax, maar ook voor een complete behandeling van top tot teen voor zowel vrouw als man.

Ik heb een enorme passie voor mijn werk en heb me door de jaren heen verdiept in verschillende producten en methoden van ontharen: waxen, sugaring, harsen.
Volgens mijn klanten en door mijn ruime ervaring is het gebruik van Warm Elastic Wax de fijnste en minst pijnlijke methode om ongewenste haartjes te verwijderen op de gevoeligste zones van uw lichaam. Daarom raad ik u graag vooral deze methode aan voor het ontharen van uw intieme delen, oksels en/of gezicht.
De speciale techniek die ik gebruik waarborgt een perfect en snel resultaat met een minimum aan pijn zonder achterblijvende haartjes.

Ik werk met hoogwaardige producten van HOLIDAY en ITALWAX. Afhankelijk van uw huidtype(normaal, gevoelig, droog etc) kies ik de juiste wax.

Kom kijken, ontdek en ervaar pijnloos waxen voor een volkomen perfect gladde huid.

Kwaliteit en een tevreden klant is mijn doel.

Ik werk alleen op afspraak. Neem contact met mij op via de e-mail of bel nummer 06 24 73 19 28.
Indien u met de auto komt, er is voldoende parkeergelegenheid bij de salon.

Tot ziens bij Waxsalon Matroesjka!

Leuk om te geven! Een kadobon van Waxsalon Matroesjka. Bedrag naar keuze.

Afspraak maken

Maak nu direct online uw afspraak of bel met 06 24 73 19 28.