Waxmethoden

Met Waxen, Sugaring en Harsen worden de ongewenste haren met wortel uit de huid getrokken.

Waxen met Warm Elastic Wax

Deze manier van waxen word door mij het meest toegepast vanwege de voordelen ten opzichte van andere methodes.

Deze wax is super elastisch en hecht gemakkelijk aan korte haren.. Waxen met warm elastic wax is de oorspronkelijk beste manier om haren te verwijderen op delicate en gevoelige plekken, zoals bikinilijn, brazilian,, boyzilian, oksels en gezicht. De wax moet rond de 38C zijn voor het beste resultaat. De warmte maakt het proces comfortabeler en opent je porieen,waardoor het verwijderen van haren minder pijnlijk is dan bij andere methodes. De wax wordt met een spatel op de huid aangebracht tegen de groeirichting van de haren in, maar de haren worden verwijdert in de groeirichting, gewoon met de vingers(zonder strip). Op deze manier gaat het snel, gemakkelijk en bijna pijnloos. Bij regelmatig waxen op deze wijze blijven haartjes langer weg en worden de haartjes die terug komen veel dunner en zachter, bovendien komen er steeds minder haartjes terug

De voordelen van Warm Elastic Wax:

  • Nagenoeg pijnloze waxbehandeling
  • Het is niet heet, dus geen risico op brandwondjes
  • Heeft extreem sterke grip op de korte haartjes door de elasticiteit van de wax
  • Haren kunnen al verwijdert worden vanaf 3-4mm lengte
  • Geschikt voor de meest gevoelige huid

Sugaring met Suikerpasta

Sugaring is een haarverwijderingsmethode waarbij gebruik word gemaakt van suikerpasta. Het is een “moderne” methode met een goed resultaat, maar pijnlijker dan waxen met de warme elastic wax. Voor goede resultaten met sugaring mogen haartjes niet korter zijn dan 5mm, omdat suikerpasta minder sterke grip heeft op de korte haartjes in vergelijking met warm elastic wax. Het klontje van suikerpasta word op kamertemperatuur tegen de haren ingesmeerd (dit kan een beetje pijnlijk zijn) daarna worden de haartjes in de groeirichting verwijdert. Sugaring kan uitgevoerd worden op de manuele methode (met 3-4 vingers) of met de spateltechniek. Ikzelf gebruik vaak bij sugaring een speciale spateltechniek, omdat deze werkwijze minder pijnlijk is dan de manuele methode. Met de spatelmethode kan ik ook gemakkelijker moeilijke plekken bereiken en kan ik de bewerkte zone goed controleren.

Harsen met Gelwax/Hars

Gelwax is een hete vloeibare wax in harspatronen. De harsmethode is ideaal voor grotere oppervlakten zoals benen, armen. De gelwax moet 40-45C warm zijn en word aangebracht met een harsroller. De roller rolt soepel en gemakkelijk de hars op de huid en deze wordt daarna afgedekt met een ontharingsstrip. De strip word tegen de haarrichting in met een snelle beweging van de huid getrokken, zodat de haren met hun wortels verwijderd worden. Harsen is veel toegepaste methode bij het ontharen van de schouders, rug, boven- of onderbenen ,borst, buik. Het resultaat is een gladde huid tot 3-4 weken.

Afspraak maken

Maak nu direct online uw afspraak of bel met 06 24 73 19 28.